Om Hans Christian Andersen

Kære læser af denne blog. Jeg byder dig velkommen. Det er mit ønske, at du kan bruge det jeg skriver om, konstruktivt i det liv som du er. Det bevidste nærvær i Nuet – det eneste som findes.

Mit navn er Hans Christian Andersen, og jeg ved, at et af dine første spørgsmål til mig er, hvor jeg har fået mit navn fra. Således har det været lige siden jeg var en lille dreng.

Historien er ganske enkel. Jeg er opkaldt efter min farfar, som – overraskende nok – også hed Hans Christian Andersen. Jeg ved ikke hvorfor min farfar i sin tid blev givet dette navn, men det er faktisk heller ikke så vigtigt, et navn er blot en etikette, et mærke som vi bruger til at adskille os fra hinanden.

hca-peacefullSom ung syntes jeg ofte at det var træls, at jeg havde et navn som var tilsvarende vores store danske digter, men i dag, gør det mig ingen forskel, som jeg skrev tidligere, så er et navn blot en etikette.

Min historie

Ja, grundlæggende så er den blot en historie, og intet andet. Jeg har vel på mange måder været en typisk dansker, lige indtil 2008, hvor jeg gennemgik en massiv opvågning fra min forestillingsverden. Rent faktisk havde jeg allerede tilbage i 1998 oplevet en “awakening”, dengang vidste jeg dog ikke hvad det var som foregik, og efter 3 uger faldt jeg tilbage i min illusion.

At leve i illusionen er grundlæggende frustrerende for et hvert menneske, og således også for mig. Dette betød at jeg langsomt men stille blev “skubbet” frem mod en meget smuk aften i slutningen af 2008, hvor hele min idé verden kollapsede.

Følgerne af denne opvågnen, resulterede i 6 måneder hvor jeg vandrede rundt ved stranden og i skoven, og jeg var ganske simpelt født på ny.

Denne massive opvågnen var katalysator for en udvikling eller måske mere korrekt, en rejse, som stadig foregår den dag i dag. En rejse dybere og dybere ind i hvad det vil sige at være menneske.

Via mine artikler, og mine videoer stiller jeg disse indsigter til rådighed for ethvert menneske der selv er drevet mod denne dybere erkendelse om livet.

Med de kærligste hilsner
Hans Christian Andersen

Skrol til toppen