Kunst og art prints

En af mine store passioner er fremstilling af hvad der traditionelt kaldes for Fine Art Print. I praksis er der tale om fotografisk kunst, der i de fleste tilfælde efterfølgende er digitalt fortolket af mig.

Jeg har arbejdet som fotograf i mange år, og og har samtidigt altid haft hvad man kunne kalde for "et godt øje" for et motiv.

Denne kunstneriske process har jeg nu videreudviklet til at det nu er muligt at købe nogle af disse kunstværker.

For tiden tilbyder jeg en række motiver i "plakat størrelse" 50x70 cm. offset trykte, desuden er der en række andre motiver, som der kan købes forstørrelser af, og disse vil blive "fremkaldt" på et professionelt fotolaboratorium.

Alle kunsttryk fremstilles i et begrænset oplag, og nogle er signeret og nummereret direkte, hvorimod der ved andre medfølger et såkaldt "Certificate of Authenticity" der bekræfter kunstværkets autenticitet.

Se eksempler her nedenfor, og læs mere om de enkelte kunstværker i min webshop.