Arrangere en event

Du er yderst velkommen til at være arrangør af en event i dit område.

Kontakt mig venligst i god tid, før du ønsker at afholde et arrangement!

Sådan foregår det

Først skal du tage stilling til, om der skal være tale om et åbent eller et lukket arrangement.

Et lukket arrangement er hvis du er en del af en gruppe, og at I ønsker at have jeres eget arrangement med mig som taler. I det omfang min kalender tillader det, deltager jeg gerne i dette.

Et åbent arrangement er hvis du ønsker at arrangere en event som udbydes offentligt. Måske at du i forvejen har en klinik eller lignende, og du vil tilbyde dine kunder eller omgangskreds muligheden for at deltage i en event, så er dette noget jeg gerne deltager i.

Praktiske detaljer

En event kan afholdes i et privat hjem, i en klinik eller et hvilket som helst mødelokale som har plads til det antal mennesker der forventes at deltage. Events afholdes bedst i omgivelser der ikke er plaget af ydre støj.

For at dette er muligt for mig i en praktisk hverdag, så er der et økonomisk aspekt, som skal afklares. Betalingen for at jeg skal møde op, og tale til en event, vil være afhængig af hvor i landet det vil foregå, samt om der er tale om et lukket eller åbent arrangement. Desuden er det afhængigt af den mængde deltagere som du forventer dukker op.

Det er ikke muligt for mig, at give en fast pris som vil dække alle situationer, så kontakt mig venligst, så får vi en snak om dine planer, og vi finder en løsning som begge parter kan være tilfredse med. Den løsning som vi finder, vil altid være således, at der ikke vil være nogen økonomisk risiko for dig som arrangør!

Jeg glæder mig til at høre fra dig!