Stilhed før stormen, eller stormen før stilheden

menneske-version-2-0

Kære alle.

Der har nu i en længere periode været begrænset aktivitet her på min hjemmeside, på Facebook samt min YouTube kanal. Men det er ikke fordi at min formidling er ved at ophøre, tværtimod.

Jeg er ved at omorganisere min livssituation, således at det fremover bliver muligt for mig at yde en større indsats, og komme ud til flere mennesker. Dette tager lidt tid at få arrangeret, men stille og roligt falder flere og flere ting på plads.

Som nogle af jer ved, så lavede jeg tidligere i år et spørgskema, hvor jeg spurgte til hvad I helst så at mine tilbud indeholder. Der var et overvældede flertal som ønskede et større samlet online seminar hvor jeg igennem adskillige “kapitler” ville gå i dybden med alle de spørgsmål der helt automatisk trænger sig på, når man som menneske tager et skridt ind i en helt ny forståelse af sig selv samt af Verden.

Det er dette online seminar som jeg nu er i færd med at udvikle. Det skal være kvalitet fra ende til anden, og derfor er jeg omhyggeligt med det, og det gør at det i praktisk forstand tager en del tid at få udviklet og lavet. Jeg forventer at det er færdigt i løbet af  2017.

Jeg håber at I alle har det godt, og at I sørger for at passe på jer selv. Jeg ønsker det bedste for Jer alle.

Kærlig hilsen
HC