Relancering af min formidling 2017

Her er blot en forårs update.

Som tidligere annonceret, så er jeg i færd med at planlægge en komplet relancering af min formidling. Samtidigt er jeg ved at rydde op i og afvikle gamle forpligtelser. Alt dette tager lidt tid, sådan i praktisk forstand.

Der vil komme en fuldstændig relancering senest til august 2017. Jeg er lige nu ved at organisere alle de praktiske samt tekniske aspekter ved dette, og alle disse detaljer skal være på plads, før jeg på ny kaster mig ud i en formidling.

Jeg har mange spændende ideer samt planer til denne relancering, og en af årsagende til at jeg har været i gang med at afvikle andre aktiviteter, er at jeg ønsker at engagere mig fuldt ud i formidlingen af mit budskab.

Der vil også komme live arrangementer rundt i landet, og de første aftaler er allerede lavet. I forbindelse med relanceringen vil der blive offentliggjort et program for efteråret/vinteren/foråret 2017/2018.

Jeg er også i færd med at udvikle et komplet online seminar i bevidst nærvær, mindfulness og nuets kraft. Jeg kalder dette for “menneske version 2.0”, og jeg forventer at dette også er klart senest i forbindelse med relanceringen.

Lige nu ser den verden som mennesket skaber, mere og mere broget ud, og mange mennesker oplever at de bliver mere og mere urolige. Vi lever i en tid, hvor der er brug for at man som menneske genskaber forbindelse til en dybere sandhed om hvad livet egentligt går ud på, og hvad formålet med det hele er.

Gennem disse erkendelser kommer vi i kontakt med en dybere sandhed som opløser den forvirrede historie som de fleste mennesker overmandes af, og derved genskabes den frihed som mange mennesker længes efter.

Dette er min hjertesag!

Hvis du vil være sikker på at få besked når relanceringen offentliggøres, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev her til højre.

Indtil da, pas godt på dig selv.

Kh.
HC