Hjertelig velkommen

Kære læser af denne blog. Jeg byder dig velkommen. Det er mit ønske, at du kan bruge det jeg skriver om, konstruktivt i det liv som du er. Det bevidste nærvær i Nuet – det eneste som findes.

Mit navn er Hans Christian Andersen, og jeg ved, at et af dine første spørgsmål til mig er, hvor jeg har fået mit navn fra. Således har det været lige siden jeg var en lille dreng.

hca-peacefullHistorien er ganske enkel. Jeg er opkaldt efter min farfar, som – overraskende nok – også hed Hans Christian Andersen. Jeg ved ikke hvorfor min farfar i sin tid blev givet dette navn, men det er faktisk heller ikke så vigtigt, et navn er blot en etikette, et mærke som vi bruger til at adskille os fra hinanden.

Som ung syntes jeg ofte at det var træls, at jeg havde et navn som var tilsvarende vores store danske digter, men i dag, gør det mig ingen forskel, som jeg skrev tidligere, så er et navn blot en etikette.

Min historie

Ja, grundlæggende så er den blot en historie, og intet andet. Jeg har vel på mange måder været en typisk dansker, lige indtil 2008, hvor jeg gennemgik en massiv opvågning fra min forestillingsverden. Rent faktisk havde jeg allerede tilbage i 1998 oplevet en “awakening”, dengang vidste jeg dog ikke hvad det var som foregik, og efter 3 uger faldt jeg tilbage i min illusion.

At leve i illusionen er grundlæggende frustrerende for et hvert menneske, og således også for mig. Dette betød at jeg langsomt men stille blev “skubbet” frem mod en meget smuk aften i slutningen af 2008, hvor hele min idé verden kollapsede.

Følgerne af denne opvågnen, resulterede i 6 måneder hvor jeg vandrede rundt ved stranden og i skoven, og jeg var ganske simpelt født på ny.

Denne massive opvågnen var katalysator for en udvikling eller måske mere korrekt, en rejse, som stadig foregår den dag i dag. En rejse dybere og dybere ind i hvad det vil sige at være menneske.

Denne rejse dokumenterer jeg via mine artikler, bøger og videoer.

Om mennesket HC

Ganske kort kan jeg oplyse, at jeg er født i 1965, og bor til dagligt i Skagen. Jeg er passioneret om at udbrede kendskabet til den frihed som jeg taler og skriver om på dette website. Indtil 2015 har disse aktiviteter være begrænset til Danmark, men i løbet af 2016/2017 vil disse aktiviteter blive udvidet til også at omfatte det engelske sprog.

En engelsk variant af dette website vil derfor blive udviklet i 2016/2017.

I det omfang jeg har mulighed for det, arbejder jeg i retning af opprioritere og udvide aktiviteterne med at udbrede budskabet samt at kunne supplere med billedkunst, som er min anden store passion.

Indtil dette er muligt supplere jeg ved at tjene penge på at løse foto opgaver i min enmands virksomhed SkagenFotograf.dk. Desuden driver jeg også en webshop med orientalske livsstils produkter som du kan finde via dette link: GodKarmaShop.dk

For nogle forekommer dette at være et stort antal forretningsmæssige aktiviteter, men virkeligheden er, at der pt. rent faktisk ikke er de store aktiviteter i nogle af disse områder.

Hvis du har brug for yderlig information, er du yderst velkommen til at kontakte mig.

Med de kærligste hilsner
Hans Christian Andersen