Nyhedsbrev maj 2012

Jeg er begyndt at skrive igen :-) Tilbage i marts skrev jeg på min blog, at jeg ville holde en pause med at skrive artikler. Det er blevet til et par måneder, men stille og roligt er jeg i stedet begyndt at skrive på min facebook væg, og har haft stor fornøjelse ud af det.

Jeg har derfor oprettet en dedikeret facebook side, som jeg nu, med jævne mellemrum, skriver på. Hvis du ønsker det, er du velkommen til at følge med.

Du skal bare klikke “synes godt om” på denne side: www.facebook.com/NuetsKraft

Weekend med Mindfulness, yoga og wellness

6-8 juli 2012 på Quistgården ved Næstved.
Det er godt nok ikke mig, der udbyder dette arrangement, jeg deltager blot, og tænkte, at det måske også var noget for dig.

Om arrangementet lyder blandt andet:
En hel weekend hvor vi dykker ned i mindfulness mysterierne, meditation, stilhed og yoga.
Flora Eriksen der underviser på de to dage har selv levet “Mindfuldt” i over 12 år via undervisning fra en lærermester, selvstudier, retreats og meget andet.
Flora vil dele af sin praktiske erfaring med hvordan mindfulness kan blive til en levevis og ikke bare praktiske redskaber. Samtidig vil principperne bag mindfulness blive gennegået og vi vil afprøve forskellig meditativ praksis.
Flora Eriksen er også kvinden bag siden At leve Mindfuldt på facebook og Mindfulness-Akademiet.dk hvor hun kører sine egen mindfulness uddannelser i samarbejde med andre dygtige og erfarne fagfolk.
Læs mere og tilmeld dig via dette link.

Mød mig i biografen til september 2012

Sidste års arrangement med Eckhart Tolle film i biografen gentages til september. Det bliver med filmen “To think or not to think…”
Jeg er inviteret til at introducere filmen, og denne gang indleder vi også med 15-20 min. stilhedsmeditation. Filmen vil denne gang også blive vist på Sjælland og i København, men jeg vil dog kun deltage i Aarhus samt i Aalborg.
Arrangementet er allerede planlagt i Aarhus til 19/9-2012 kl. 16:30 i biografen Øst for paradis. Dag og tidspunkt for Aalborg følger senere.
Det var vist det. Hav en fortsat god weekend.

Kærlig hilsen
Hans Christian Andersen