Er hvad jeg foretager mig her kommercielt motiveret?

Nej, intet af det jeg laver eller tilbyder på dette website er kommercielt motiveret.

At noget er kommercielt motiveret betyder at det man foretager sig primært er motiveret af, at man vil tjene penge. Når man primært er motiveret af at ville tjene penge, så sker dette som oftest fordi man er overbevidst om, at den lykke man søger, kan købes for penge. Jeg siger ikke, at der er noget forkert med at være motiveret af, at ville tjene penge, alt hvad jeg siger er, at det er ikke hvad jeg laver her.

Mange af de mennesker som vender positivt tilbage til mig, gør det som oftest med ordene:

Det er der aldrig nogen der før har fortalt mig, så det har jeg aldrig haft muligheden for at vide.
Tak fordi du gjorde mig opmærksom på dette!

Dette er min passion:

At så mange mennesker som overhovedet muligt, bliver stillet overfor en mulighed, som de ikke vidste eksisterede.
En mulighed for at genopdage hvem de selv er, en mulighed for at genopdage hvad livet virkeligt er, og derigennem muligheden for at leve et frit liv.
Uden angst, stress, forvirring, depression, sorg, skuffelse etc. – samt at genopdage muligheden for at kunne elske betingelsesløst.

For at kunne udfolde denne passion, har jeg brug for ressourcer. I denne sammenhæng er ressourcer som oftest økonomiske midler, men de kan dog også antage andre former.

Med andre ord, så er min mulighed for at formidle mit budskab, direkte proportionel med den mængde ressourcer som jeg har til rådighed. Derfor er der et økonomisk aspekt. Jeg har en almindelig praktisk hverdag, hvor jeg har udgifter lige som alle andre, samt en familie der skal forsørges

Hvad jeg laver her, kan udelukkende laves i det omfang, som min privat økonomi giver mig mulighed for det. Derfor er der et økonomisk aspekt, og derfor har jeg fokus på hvordan jeg kan samle økonomiske ressourcer, således at min arbejde med det bevidste nærvær kan intensiveres.

Mit fokus på at at samle ressourcer, misforstås ofte af mennesker som har en forvrænget opfattelse og forhold til penge. Det er ikke noget jeg umiddelbart kan ændre på, det er blot sådan det er.

Der er flere måder hvorpå du kan støtte mig.

Du er også velkommen til at donere penge direkte.

Du kan donere på følgende måder:

  • Overførsel til bankkonto: 9015 1465719156
  • Firma betaling hvor du modtager en faktura med moms, angivet som konsulent bistand (kontakt mig her)

Hvis noget af det du læser om her, giver anledning til spørgsmål, så tøv ikke med at kontake mig. Du kan kontakte mig her.

På forhånd tak.

Kærlig hilsen
Hans Christian Andersen