Kernebudskabet | En anden måde at vide på

Prøv at forestille dig, at du befinder dig midt ude i ørkenen, alene, tørstig og sulten.

Lige pludselig dukker en engel op, og præsenterer dig for to valgmuligheder.

Som den ene mulighed kan du vælge reel fysisk mad og fysisk vand, og som den anden mulighed kan du vælge ordene: Vand, æble, brød, tomat etc.

Hvad vælger du? Måske at du opfatter dette som et tåbeligt spørgsmål, men hav venligst tålmodighed med mig, da jeg har en pointe. Så hvad vælger du? Fysisk mad og vand eller vælger du at modtage ordene?

Årsagen til at vi let finder et spørgsmål som dette fjollet, er på grund af svarets åbenlyshed. Sulten og tørstig i ørkenen, går vi efter det reelle fysiske føde og væske, fordi vi instinktivt ved, at kun det vil være i stand til at slukke vores tørst og tilfredsstille vores sult.

Lad mig stille dig et andet spørgsmål.

Hvem er du?

Hvad vil du svare?

Det forunderlige er, at når vi bliver konfronteret med et spørgsmål som dette, så vil næsten ethvert menneske vælge ordene.
Jeg er: Dansker, mand, gift, forretningsmand, succesfuld osv.

Når vi gør dette, så opdager vi stort set aldrig, at vi placerer vores selvopfattelse i koncepter. Rent faktisk så narrer vi os selv ind i den overbevisning at koncepter kan rumme hvem vi er, og vi ignorerer fuldstændigt det faktum, at intet koncept nogensinde kan bringe os sandheden.

Dette afskærer os mentalt fra hvem vi virkeligt er, og den uundgåelige konsekvens af dette er, at næsten alle mennesker oplever det som om at et eller andet mangler, at der er et eller andet som ikke er helt rigtigt, en oplevelse af en slags sult der ikke kan stilles.

Og afsted vi drager, ud i hverdagen for at søge efter det vi føler der mangler, og undervejs er vi udelukkende optaget af at prøve at stille “sulten” ved at påhæfte flere og flere koncepter til ideen om hvem vi tror vi er.

Intet koncept vil nogensinde kunne tilfredsstille dig….

Undervejs i livet, kontinuerligt kæmpende med at tilegne sig nye koncepter, ude af stand til at erkende, at hvad vi virkeligt søger efter – er os selv!

Fortabt i en drømmeverden, en mentalt skabt fiktion, en fortælling om hvem Jeg er, og ud af det, en fortælling om hvad livet er.

Kom tag min hånd, jeg vil lede dig tilbage til dig selv, det er tid til at vågne op.

Du er ikke hvem du tror du er!

Ingen er hvem de tror de er, intet menneske har nogensinde været hvem de troede de var, og intet menneske vil nogensinde blive hvem de måtte tror de er.

Denne erkendelse og indsigt er hvad du har søgt efter hele livet, og det er hvad der gør det muligt for dig at opdage hvem du virkeligt er. Denne opdagelse er en anden slags måde at vide på, det er en koncept løs direkte erkendelse, og ud af det opstår der spontan frihed.

Udfoldelsen af denne erkendelse i mennesket, er bag min dedikation og intention, jeg byder dig velkommen!

Læs mere om kernebudskabet i denne artikel.