Jeg tager en pause

Jeg har på det seneste overvejet i hvilken retning jeg skulle bevæge mig med dette website og den formidling som jeg har foretaget her.

Indtil nu har det krævet en del ressourcer at lave denne formidling. Det er dog noget jeg har gjort med stor glæde, og jeg har været meget taknemmelig for alle de tilbagemeldinger som jeg har fået – tusind tak!

Formidlingen har dog betydet at jeg har haft måtte nedprioritere mit daglige arbejde. For at kompensere for dette har jeg forsøgt at udbyde tjenester der kunne kompensere for dette, dog uden egentlig effekt.

Lige nu har jeg ikke flere ideer til hvordan jeg kan holde denne formidling kørende, så jeg har besluttet mig for at tage en pause på ubestemt tid.

Jeg har simpelthen brug for at nye ideer kan komme til mig, og for at det er muligt, må jeg skabe rum til dem.

Jeg tager derfor som sagt en time-out, og så ser vi hvad livet vil mig.

Hvis jeg eventuelt starter igen på et senere tidspunkt, så kan du få automatisk besked, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Du kan altid framelde dig igen.

Pas rigtigt godt på jer selv derude.

Jeg elsker jer alle!
Kh.
HC