Jeg starter igen

Kære alle,

Det er ca. 9 måneder siden at jeg sidst har skrevet her på min blog. Som tidligere annonceret, så har jeg taget en pause for at skabe rum til at nye indsigter kunne komme til mig.

Det har de gjort :-)

Jeg starter således igen med at formidle, men det varer nok lige nogle måneder før jeg helt nøjagtigt kan løfte sløret for hvad der kommer til at ske.

Men rent faktisk har jeg nu i et par måneder skrevet på en ny bog som udkommer på engelsk. Der er ikke tale om en oversættelse af tidligere bøger, men en helt ny bog skrevet fra bunden af. Senere vil jeg oversætte bogen til dansk også.

Jeg er også stille og roligt ved at opbygge engelske sider her på mit website. Flere af jer læsere har ved forskellige lejligheder peget på at det ville være en god ide at få mit budskab ud til et internationalt publikum, og det kommer nu til at ske. I hvilket tempo alt dette kommer til at udfolde sig ved jeg ikke, men det kommer vi til at se hen ad vejen.

Lige nu arbejder jeg også på at sætte struktur på den rejse der nu er på vej til at tage en ny begyndelse, men intentionen er at der allerede dette efterår samt vinter og forår vil blive udbudt events her i Danmark.

Meget mere om dette som sagt i løbet af de kommende måneder.

Hvis du vil være sikker på at få besked, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, du kan altid framelde dig igen.

Indtil da, kan du have det rigtigt godt!

Kh.
HC