Jeg kommer til Aalborg 29. februar

Jeg er blevet inviteret af Biffen i Nordkraft i Aalborg, som d. 29. februar 2012 viser Eckhart Tolles nyeste film “Finding your life’s purpose”. Jeg er blevet spurgt om jeg vil introducere filmen, samt stå til rådighed for eventuelle spørgsmål efterfølgende, og det har jeg sagt ja til.

Om filmen lyder det blandt andet:

Hvis du har søgt efter formålet med tilværelsen, så har Eckhart Tolle et godt råd: Stop anstrengelserne. For det primære formål med ethvert menneske er simpelthen at være… fuldt ud engageret i dette øjeblik, og i harmoni med den naturlige strøm i selve virkeligheden – i det som er.

I denne film inviterer Eckhart Tolle dig til at opdage den dobbelte hensigt med vores menneskelige inkarnation: at frigøre os selv fra det fængsel, som udgøres af vores tanke-baserede forestillingsverden, og at udtrykke på vores egen måde den unikke vision, som den universelle bevidsthed har for vores liv.

Denne film er med danske undertekster er 93 fængslende og transformerende minutter i selskab med en af de største katalysatorer for den nye spirende globale bevidsthed.

Lær mere om Eckhart Tolle via dette link.

Filmen vises i Biffen i Nordkraft i Aalborg onsdag d. 29. februar 2012, og du kan booke billet via dette link.

– måske ses vi i Aalborg :D

Kærlig hilsen
HCA

PS. Til jer som var i Odense d. 30. januar. Jeg beklager, at jeg måtte melde afbud, men jeg var ramt af nyresten, som forhindrede mig i at tage turen. Jeg ved, at der var en kompetent afløser, så jeg er sikker på, at I alle fik en god aften.