Hvad siger andre?

Her finder du en lille oversigt over hvad andre mennesker har skrevet til mig hen ad vejen.

Tusind tak!!!! Det hjælper virkelig!
Det er først nu det virkelig giver mening. Og det kræver tilvænning!!!!
Jeg er virkelig virkelig taknemmelig for din støtte! Tak!
Stine

Hejsa Kære HC.
Det kan nærmest ikke beskrives bedre end du gør her. Jeg har det fuldstændigt på samme måde, og vil ikke flygte mere, er blevet træt af at løbe væk fra mig selv.
Tusind tak for alle dine artikler og alle dine youtube videoer.
Jeg er meget taknemelig for at du har delt det altsammen med os andre.
Thomas Pedersen

Kære HC
Tak for din måde at dele på. – Jeg har fulgt dig længe og det du skriver, giver mening og betyder meget for mig.
Kærlige tanker til dig!
Joan Jensen

Du holdt min smerte denne gang – sidst var det hele mit liv. Det er vel fremgang … ;)
Rina Givoni

Jeg vil være meget ked af ikke at have kontakt fra dig, da jeg er dybt rørt af din måde at skrive på/om din liv rejse, der er mange tanker og dybe tanker, jeg er blevet inspireret af.
Stort Knus fra mig, og god vind !
Hans-Jørgen Nielsen

HCA’s ene-og enestående, ukommercielle arbejde til gavn for alle, er ikke selviscenesættelse i et institutionelt “kald” som prælat, guru, politiker, NGO’er etc. der oftest indebærer kamp om at repræsentere det misfoster vi kalder “sandheden”. Og den kamp er ligeså fordærvende som al anden vold. Sandheden for det enkelte menneske (og for samfundet) er det, som det selv er i øjeblik efter øjeblik.
Jørgen Frost

Synes dine indlæg er fantastiske. Du giver mig virkeligt stof til eftertanke. Tusind tak.
Simon

Kære Hans Christian Andersen
Tak for bogen :0)
Jeg har fulgt med på din side/blog, siden du startede, og var dermed godt forberedt på bogens indhold. Jeg må sige, at den på en enkel, letfattelig og god måde redegjorde for din teori.
Den vil blive ” slidt op “. Undertiden måtte jeg tænke i religiøse termer. Side 72 bruger du udtrykket “Jeg ER” netop det kalder Gud sig selv.
Den vendte jeg lige nogen gange.
Birthe Kobberø

Kære HC
Mange tak fir din nye bog….den var hurtigt læst og hold op hvor jeg grinte undervejs….Grinte af mig selv og alle som går rundt som zombier og tror på tankerne. Det er en meget skattet bog og jeg er sikker på at jeg kommer til at kikke i den mange gange for at påminde mig om at tankerne KUN er tanker.
Kh Inge Laulund

Jeg forstår godt det du taler om i praksis – for et år siden visualiserede jeg mig rask :-)
Spændende felt du arbejder med
Tak for dit indlæg her – det giver sååååå god mening
Solveig Winther

Hej HC
Mange mange tak for alle dine indlæg. Det er simpelthen fantastisk som du formår at samle alle mine egne opdagelser på en simpel måde i et roligt tempo… Det er en kæmpe inspiration, som giver mod på fortsat indvendig undersøgelse og en bekræftelse af at være på rette vej. TAK TAK TAK
Casper

Kære Hans Christian – glæder mig til at læse din nye bog! Og vil se frem til at se dine seneste videoer og øvrige blogindlæg:) De har været savnet! Kærlige hilsner Jette
Jette Dam

Hej Ven
jeg har de sidste 10 år´s tid prøvet at leve i bevidst nærvær, det har været en for mig positiv tid. Jeg oplever dog at blive misforstået som værende ligeglad, dette har givet problemer i mit samliv. Nok fordi jeg ikke har kunnet formidle min bevidsthed til min samleverske.
Ville ønske jeg var stødt på din blog tidligere , så kunne jeg have præsenteret dine videoer for at forklare hvad jeg selv forsøgte i en årrække.
Tak for en god blog, Ha en forsat god dag
Jørgen Bækdal

Jeg har længe vidst at jeg hverken er mine tanker eller min krop. Jeg har også mediteret,
men aldrig haft fokus på det der er ved udeblivelsen af al støjen. Jeg kan ikke sige hvor fokus så har været. Men nu er jeg taknemmelig for at du lige viste mig, at jeg har mulighed for aktivt at være i, og nyde væren.
Røllike

Det er rigtig klart og tydeligt skrevet så det forståes, hos mig ;o)
Tak og ja – ordet Ego er for mig negativt ladet og en del jeg ønsker væk :o) men super godt med et andet udsagn om det, det gør det allerede lettere at se adskillelsen man ubevidst laver – når udsagnet betingning mere er noget jeg oplever som selvvalgt = selvansvarlig for at bryde/ændre.
Tak HCA
Kh. Lene Carlsson

Tusind tak for dine gode og varme ord jeg lever kun i nuet, og takket være at jeg har dine ord at støtte mig til, det giver den rette vej i livet, mange tanker til dig og din familie, og rigtig godt nytår, vh birgit nielsen
Mange tak for dine videos, Jeg hører dem gang på gang, JEG ER TAKNEMLIG FOR AT MIN SØN FIK MIG HER IND, du siger alene med sig selv, jeg nyder at sidde i naturen, lukke øjnene og slappe af, sidde i aftentimer og bare slappe af, hos mig er der ikke meget tv, jeg vil hellere bruge tiden til at forske, hvad jeg vil med mit liv, jeg har jo levet det halve, kan du have en god dag.
vh Birgit Nislen

Kære Hans Christian
Fantastisk billedlig forklaring af, at stoppe op og kigge indad og mærke sig selv. Som du så rigtig beskriver sætter samfundet en masse regler og normer op om hvordan ens liv skal leves, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Først den dag man sætter spørgsmåltegne ved disse regler og tør mærke efter inden i en selv, tør at kigge efter og give slip… der mærker man friheden, livet og hvor er det fantastisk.
Bedre og bedre
Pernille Halberg :-)

Hej Hans Christian,
Jeg er næsten færdig med din bog. Jeg har skrevet på første side: Denne bog er den vigtigste for mit liv! Og det mener jeg. Jeg har skam oplevet tilbagefald, og så er det, at fordi det hele endnu er så skrøbeligt, at man næsten giver op. Men så kaster jeg mig over meditation, og får igen den der følelse af nærvær, og så går det hele igen på den rigtige måde.
Jeg har gjort mig mange notater undervejs, og det står utrolig klart for mig at mit ego er som et lille barn der aldrig bliver tilfreds, men skriger på mere og mere ud i uendelighed. Du siger nemlig tingene så klart – og nej, jeg er bestemt ikke mine tanker, “jeg” er noget helt andet.
Jeg skal huske dit råd og dine vejledninger, og du skal vide, at selv om du siger det ikke er dig som hjælper mig, så tillad mig at have en utrolig glæde over at jeg er stødt ind i dig og dit vid.
Du burde i øvrigt overveje at oversætte din bog til engelsk så den kan komme mange flere mennesker til gode! Bare en ide. Din bog er fantastisk!
Kærligst Joan

Jeg takker for leveringen af bogen, og nu har jeg læst den, visse passager flere gange, og jeg må sige at det var en god bog, som jeg kan anbefale andre.
Men jeg vil også selv læse den igen, men først skal min ældste datter læse den, jeg tror hun har behov for at se tingene på en anden måde.
Hilsen
Lykke

Hej Hans Christian
Meget tankevækkende, det du skriver. Hvor er jeg glad for at jeg “faldt” over din side. Jeg glæder mig til at læse de andre artikler.
Venlig hilsen Povl Falk-Jensen

Hej Hans Christian.
Jeg har lige afsluttet bogen Bevidst nærver for begyndere. Helt fantastisk, og jeg fik sat nogle ting på plads i hoevedet, mine tanker altså….eller lære at observere mine tanker….. Jeg har spillet et spil på min computer i lang tid, og jeg har en indre dialog hele tiden, om at jeg skal stoppe, jeg synes selv jeg er blevet bedre til at stoppe, men alligevel bliver jeg ved. Det er vel mit Ego som vil spille, men mit Jeg som vil stoppe. Det handler vel om at alle mine `problemer´/tanker som kører rundt i hovedet, de forsvinder når jeg spiller, så er jeg ligesom et andet sted, og når jeg stopper så kommer tankerne tilbage. Mit Ego vil være dovent, men Jeg vil gøre noget, har en masse at lave, men skal ligesom ignoerere mit Ego, ellers kommer jeg ingen steder hen…… Har siddet her med ingen Radio eller tv kørende, og mit Jeg har fundet frem til disse ting, som Jeg inderst inde godt ved, men som mit Ego hele tiden prøver at forhindre mig i at gøre……..
Jeg er vidst på det rigtige spor af Jeg…… Lidt skræmmende men det bliver godt.
Tak !!
Linda