Gør dig fri af Tankens tyranni (Bog)

Gør dig fri af tankens tyranni

Til bogen følger et online seminar, hvor jeg taler om de forskellige afsnit. Du kan hente dem som MP3 filer. Download MP3 filer via dette link.

Tilbage i slutningen af 2008 skete der noget forunderligt for mig. Indtil dette tidspunkt, havde det liv jeg havde levet indtil da, på mange måder været ganske traditionelt. Traditionelt set på den måde, at følelsen af lykke var en “mangelvare”, og livet føltes på mange måder som en daglig kamp, uden den følelse af mening og tilfredshed som jeg søgte.

Alt dette ændrede sig fra slutningen af 2008. I starten var jeg ikke helt klar over hvad det var som foregik, det eneste jeg vidste var, at jeg endelig havde fundet ud af hvorfor jeg ikke hidtil havde været lykkelig. Disse store ændringer afstedkom, at jeg ganske tidligt begyndte at skrive noter. Når en indsigt kom til mig skrev jeg den ned. Dette var faktisk ganske atypisk for mig. Tidligere i livet havde jeg kun yderst sjældent skrevet daglige noter, men det var som om, at det var vigtigt, at jeg fik skrevet alt det ned som kom til mig.

Efter 6-7 måneder sad jeg en dag, og kikkede på det “bjerg” af noter som jeg efterhånden havde fået skrabet sammen, og med et slog det mig. Jeg må samle disse noter til en bog. Den indsigt som disse noter indeholder, kan jeg ikke holde for mig selv. Jeg startede derfor med at forsøge at få struktur på noterne, og efter nogle måneder havde jeg 30.000 ord i noget der kunne minde om en bog. Jeg skrev denne “bog” ud, og gav mig til at læse. Skuffelsen på det tidspunkt var stor, da jeg måtte indse, at “bogen” var uden ordentlig flow.

Resultatet var at jeg opgav bogen i et stykke tid. Efterfølgende vendte jeg så tilbage og læste manuskriptet på ny, og indså, at det stort set kun var spørgsmålet om at flytte rundt på indholdet, før det hele blev brugbart. Således gjort, og efterfølgende tilføjelse af yderlig indhold til supplement af det eksisterende, gav mig til sidst det resultat, som nu er endt i trykt form.

Indholdet i bogen er min historie og i stor udstrækning essensen af de indsigter som jeg selv fik i løbet af det første år, siden den første åbenbaring (vil jeg ydmygt tillade mig at kalde det), kom til mig.

Jeg har ikke skrevet bogen for at du skal syntes at jeg er noget særligt. Jeg har ikke skrevet bogen fordi jeg selv syntes at jeg er noget særligt. Jeg har alene skrevet bogen, fordi indholdet muligvis kan gøre mit mirakel til dit mirakel.