Bøger, ebøger samt CD

Jeg har skrevet et antal bøger, samt udgivet en Cd med guidet meditation. Her kan du læse mere om dem alle, og du finder links til hvor du kan købe dem.

Gør dig fri af Tankens Tyranni

Bog paperback samt e-bog
Tilbage i slutningen af 2008 skete der noget forunderligt for mig. Indtil dette tidspunkt, havde det liv jeg havde levet indtil da, på mange måder været ganske traditionelt. Traditionelt set på den måde, at følelsen af lykke var en “mangelvare”.
Læs mere om bogen >>

Bevidst nærvær for begyndere

Bog paperback samt e-bog
Er det dig, der tænker dine tanker, eller, er det dine tanker, der tænker dig? Der er en god chance for, at du aldrig har stillet dig selv dette spørgsmål, men prøv for et kort øjeblik, at stoppe op, og undersøge dette spørgsmål.
Læs mere om bogen >>

Din indre rigdom - lykkens sande ansigt

Bog paperback samt e-bog
Hvad nu hvis den lykke som du søger, allerede lever i dig?
Hvad nu hvis lykke, rent faktisk er det du er, i din inderste kerne?
Hvad nu hvis det eneste der står imellem dig og denne erkendelse, er din forestilling om det modsatte?
Læs mere om bogen >>

Bevidst nærvær er nuets kraft

e-bog
Flere end 8.000 mennesker læste min blog, i de lidt over to år, hvor jeg skrev om de forandringer jeg oplevede i mit liv. Forandringer som var en direkte følge, af de indsigter og de erkendelser der opstod ud af det voksende bevidste nærvær.
Læs mere om bogen >>

at-leve-i-nuets-kraftAt leve i Nuets Kraft

e-bog
Overalt på Jorden, er der i disse år masser af mennesker som vågner op til nuets kraft. Den menneske skabte verden er under forandring. Det er en helt ny form for revolution. Det er en stille revolution. Det er en indre revolution.
Læs mere om bogen >>

a-different-kind-of-knowing200pxA different kind of knowing

Engelsk e-bog
7 billion snowflakes. 7 billion different appearances. In essence nothing but water. Appearing uniquely, - essentially the same.
Læs mere om bogen >>

Guidet meditation

MP3 filer på CD
Meditation er som en blød omfavnelse, en given slip og et åbent sind. Meditation er en udforskning af stilheden bag tankerne.
En udforskning af selve bevidstheden.
Læs mere om CD'en >>